Wolff-Art

Mit navn er Jakob Wolff, deraf kommer navnet Wolff-Art – Jeg er født med sygdommen muskelsvind, så af den grund går meget af min tid foran computeren. Jeg har i løbet af flere år opbygget mine kompetencer ved at lave hjemmesider, webdesign, og andre former for grafisk arbejde. Men i de sidste par år har min interesse primært været fokuseret på interiør og design, i en skandinavisk og minimalistisk stil. En dag i 2014 fik jeg ideen om at slå min interesse i interiør og design sammen med det grafiske. Jeg tog springet, opbyggede en forretning, og startede med at producere illustrationer og plakater, hvor jeg nu kan udnytte mit potientiale til fulde.

Udvalget

Wolff-Art producerer primært dyremotiver, typografi, og andre grafiske plakater i en minimalistisk stil. Jeg fokuserer på at kvaliteten er i top, og at priserne skal være fornuftige og overkommelige for alle der kunne tænke sig at lyse hjemmet op med kreative og farverige designs. Et godt design behøver ikke at koste kassen.

Siden at jeg åbnede Wolff-Art i starten af 2014 har der været rigtigt meget positiv feedback, fra alle de søde kunder og samarbejdspartnere jeg beskæftiger mig med. Jeg er meget glad og overvældet over at så mange derude har noget hængende hjemme på væggen, som jeg har designet og produceret. Det betyder rigtig meget for mig.

Webshoppen

Du er naturligvis mere end velkommen til at se det store udvalg af spændende, stilfulde og kreative plakater. Du finder dem i webshoppen, hvor du har mulighed for at vælge den rette størrelse der passer til dit behov, og om det passer dig bedst med en indrammet plakat, eller ej. Skulle du have spørgsmål eller specielle ønsker, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Tak fordi du besøgte min side.

Husk at du også kan følge Wolff-Art på Facebook og Instagram.

Wolff-Art